Login leden


Wachtwoord vergeten?
Optreden Centerparcs Loohorst oktober 2008 PDF Afdrukken E-mail

Optreden Center Parcs Loohorst

Zondag 19 oktober 2008

 

Zondagochtend om 9.45 uur verzamelden we bij het Parochiehuis om met zijn allen te vertrekken richting Center Parcs Loohorst. Zelfs onze allerkleinste fans stonden alweer klaar om met ons mee te gaan.

 

Active Image
 

 

Na onze spullen te hebben klaargezet en een lekkere tas koffie, glaasje thee, of glas cola naar binnen te hebben gewerkt, namen we om 10.50 uur plaats op onze stoelen om warm te blazen voor ons optreden. Zelfs toen al kregen we applaus!

 

Active Image

 

Om 11.00 uur was het dan zover. Ons optreden kon beginnen. Ons leuke repertoire, met o.a. "Pirates of the Caribbean" "Suite from miss Saigon" "Cream of Clapton" “Crazy little thing called love" "Love and the marriage" en "I will follow him", zorgde ervoor dat alle stoelen op het binnenterras binnen no-time bezet waren. Dat werkt motiverend! Langzaam maar zeker kwam er ook steeds meer Tienrays publiek binnen lopen. Het is heel fijn om te merken dat er zoveel mensen zijn, die onze liefde voor muziek, met ons willen delen!

Om onze energie een beetje te kunnen verdelen en ons amboisure af en toe wat bij te laten komen, hebben we 2x een korte pauze gehad, waarna we elke keer weer een mooie sessie neer hebben gezet.

 

Active Image

 

Zelfs een 'we want more'  kon niet ontbreken, waardoor we op verzoek nog een keer  "Music" ten gehore hebben gebracht. Na ruim 2 uur muziek maken was het einde toch echt gekomen. Met zijn allen hebben we nog genoten van de gezelligheid op het terras, met een lekkere pils, cola of wat dan ook. Sommigen gingen naar huis, anderen hebben nog even een heerlijke duik genomen in het zwembad aldaar.

 

Het was wederom een prachtig optreden waar we met veel enthousiasme naartoe hebben gewerkt en waar we met een zeer tevreden gevoel op terug kunnen kijken!

Een speciaal woord van dank voor alle mensen die zijn komen luisteren. We zien jullie graag bij een volgend optreden terug!

 

Tot de volgende keer!

Laatst geupdate op ( Friday 24 October 2008 )
 
< Vorige   Volgende >
Webdesign J. Berings
Joomla Template Design