Login leden






Wachtwoord vergeten?
Optreden Hertog Jan Proeverij juni 2008 PDF Afdrukken E-mail

Tienderse klanken aan de Maas,

 

                                 Active Image                     Active Image

 

Zondag 8 Juni om 11.00 uur…

 

 

 Active Image

 

 

Een groepje muziekanten van onze Tienrayse Muziek Vereniging stapte op de fiets richting de Hertog Jan Bierbrouwerij/Proeverij in Arcen. Deze keer niet om alleen maar een pilsje te nuttigen maar voor een live optreden voor onze gasten van de Proeverij.

Natuurlijk waren er een paar sportievelingen die met de auto gingen. Waren het de spieren die gespaard moeten worden of was het een luie actie….wie zal het weten.

 

 

 Active Image

 

 

Na wat gesleep met stoelen en het zoeken naar een juiste zithoek, gaf Mannie ons aan een  begin te willen maken met het concert. Het plubliek was massaal naar de Proeverij  toe gekomen om zo een mooi stukje muziek gepresenteerd te krijgen. Ook onze vaste aanhang was wederom van de partij. Altijd een goed gevoel om deze mensen om je heen te hebben.

 

 

Active Image

 

 

 Na een uurtje blazen en drummen werd er een kleine pauze ingelast, want tenslotte moesten onze kelen gesmeerd worden/blijven. En dan te bedenken dat we in het hart van ons genot zaten te spelen ( met het bier vers uit de Brouwerij) konden we natuurlijk het goud gele sap niet laten staan Tongue out.

Menig pilsje werd weg gekloekt om zo onze rauw gespeelde kelen weer tot spelen te brengen.

Ook het slagwerk kon niet achter blijven en deed dan ook trots mee met het smeren van de kelen. 

Natuurlijk werd er in de 2e helft wederom een mooi stukje muziek gepresenteerd. Onder het genot van een frisje en een pilsje was het goed vertoeven met muziek en de zon in je gezicht.

 

 

 Active Image

 

 

Tot klokslag 14.00 uur werd er gespeeld, en we konden dan ook wederom terug kijken op een mooi stuk muzikaal vertoon. Chapeau!

 

Natuurlijk moest alle stress en zenuwen van voor het concert weg gedronken worden, iets waar menig muzikant geen problemen mee heeft gehad.

Een gezellige zondagmiddag was het gevolg van een geslaagd concert.

Dames en Heren en iedereen die hier aan heeft bijgedragen, bedankt voor deze mooie Zondag in Arcen.

 

Michel

Laatst geupdate op ( Wednesday 02 July 2008 )
 
< Vorige   Volgende >
Webdesign J. Berings
Joomla Template Design