Login leden


Wachtwoord vergeten?
Optreden St. Joseph 2008 PDF Afdrukken E-mail

Er is een liedje dat begint met de zin: Op een mooie pinksterdag…..

Op deze manier kan ook het verslagje beginnen van ons concert op tweede pinksterdag in het St. Joseph klooster te Tienray.  Als eerste zijn we met een hele bups gaan brunchen in het klooster.

 Active Image

Om elf uur zat iedereen gewassen en gestreken klaar om aan te vallen op het buffet. De brunch was goed verzorgd en erg lekker. En dat voor een brunch die er eigenlijk niet zou zijn en toen toch weer wel….

 Active Image

Ook Wiel had genoten van de brunch, hij had er zo van genoten dat hij geen boe of bah meer kon zeggen.

Rond één uur moesten we ons weer allemaal melden bij de zaal om nog even warm te blazen zodat we om twee uur helemaal klaar waren voor de aftrap van ons concert.

Om twee uur zaten we allemaal te zweten in de zon en dat zonder dat we nog maar een noot hadden geblazen. Ook Wiel zat te steunen en te kreunen, maar of dat dit van de warmte kwam?

 

Active Image

 

Er zaten al een aantal toehoorders die de hitte ook moesten trotseren want ook zij zaten in de volle zon. Er waren er een aantal bij die in de schaduw van hun rietje zijn gaan zitten om het toch enigszins vol te kunnen houden. En dat vanwege de felle zon en niet vanwege onze muziek want dan waren ze wel binnen gaan zitten….

 Active Image

 

Mannie gaf voor elk nieuw  stuk een korte toelichting aan het publiek, zodat ook zij op de hoogte waren van wat we ten gehore gingen brengen. Hierdoor kwamen we ook achter een aantal zaken die we anders wellicht nooit te weten waren gekomen….

 Active Image

We speelden een goed gevuld programma met veel leuke en vlotte nummers die voor velen bekend waren. Al met al was het een geslaagd concert met voor ieder wat wils.

Op naar zondag 8 juni wanneer we onze kwaliteiten weer kunnen laten horen tijdens een concert bij de Hertog Jan bierbrouwerij te Arcen.

Laatst geupdate op ( Thursday 12 June 2008 )
 
< Vorige
Webdesign J. Berings
Joomla Template Design