Login leden


Wachtwoord vergeten?
Carnaval 2008 PDF Afdrukken E-mail

Carnaval 2008 met Muziekvereniging Tienray

 

De carnaval van 2008 zit er alweer op en we kunnen wel zeggen dat we dit jaar flink van ons hebben laten horen.

Het begon al op 26 januari toen we Prins Bart I samen met zijn (en onze) prinses Jolien begeleidden van zijn prinselijke woning naar de Geitenstal waar hun receptie plaatsvond. We hebben die avond voor het eerst onze nieuwe shirts in Tienray laten zien, dit keer aangevuld met de meest vreemde, knalgroene attributen. Na afloop van de receptie hebben we nog gezorgd voor een geweldige polonaise en toen zat onze bijdrage er voor die avond op.

 

Active Image    Active Image

 

Ook tijdens de carnavalsdagen zelf hebben we ons regelmatig laten zien en vooral horen. Op zaterdag tijdens de carnavalsmiddag van het Raayke is er flink gehost en gesprongen op onze muziek. De zeer jeugdige (toekomstige?) muzikanten Lotte, Tom en Kim hadden zich deze middag volledig bij ons aangesloten door in dezelfde outfit te verschijnen als hun papa’s en mama’s.

 

Active Image   Active Image   Active Image

 

Na afloop van het Raayke ging het feest voor een aantal muzikanten verder in het klooster, waar we ons tegoed hebben gedaan aan de inmiddels traditionele berg friet.

Tenslotte hebben we zaterdag nog gezorgd voor de muzikale ondersteuning bij het hijsen van de Geitevlag.

 

Active Image    Active Image

 

 

Zondag was op muzikaal gebied een rustdag. We hebben ons toen opgeladen voor het geweldige optreden op maandag. Hoewel de groep maandag niet zo groot was, heeft heel Tienray ervan kunnen genieten. Eerst tijdens de optocht, waar door onze aanwezigheid eindelijk weer eens livemuziek bij was. De tocht verliep gesmeerd, mede dankzij de dit keer niet-muzikale ondersteuning van Petra!

 

Active Image     Active Image   

 

Na de optocht is in het klooster het feest pas echt los goed gebarsten. Door de geweldige akoestiek konden we met ons kleine clubje de hele zaal op z’n kop zetten. Getuige de vele positieve reacties na afloop kunnen we zeker trots zijn op onze prestaties!

 

 Active Image     Active Image

 

Alle leden van de muziekvereniging natuurlijk bedankt voor jullie inzet deze dagen. Maar we mogen zeker ook de bijdrage van onze normaal gesproken niet actieve muzikanten niet vergeten. Willy, Jan, Frans, John, Marjo, Peter en Ger,…… hartstikke bedankt!

Laatst geupdate op ( Monday 11 February 2008 )
 
< Vorige   Volgende >
Webdesign J. Berings
Joomla Template Design